IA

Asuntopiste Juha Salovaara LKV

Asuntopiste toimii Tampereella, Kangasalla ja lähikunnissa. Erikoisosaamistamme ovat asunto-osakkeiden, omakotitalojen ja tonttien myynti.

Olemme itsenäinen, pankeista riippumaton yritys, jonka henkilökunnalla on vuosien mukanaan tuoma kokemus ja laillistetun kiinteistönvälittäjän pätevyys. Ammattitaitoamme ylläpidämme ja kehitämme useilla vuosittaisilla kursseilla, paitsi asuntokaupan juridiikasta, myös muusta alan tietotaidosta.

Asuntopiste on Pirkanmaan Ykkösvälittäjät ry:n jäsentoimisto. Yhdistys on yksityisten Pirkanmaalaisten kiinteistönvälittäjien ryhmittymä.

Asuntopisteestä saat asiantuntevan, ahkeran ja osaavan asuntokaupan ammattilaisen. Asunnon myyjänä tiedät tarkalleen millaisen palvelupaketin meiltä ostat – tiedossasi on muutakin kuin välityspalkkion suuruus.

Asuntopiste Juha Salovaara LKV on laatukoulutettu Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton laatuyritys. Laatumerkin käyttöoikeus edellyttää, että henkilökunta on käynyt laatukoulutuksen. Yritys on laatinut hyväksytyn oman laatukäsikirjan ja sen noudattamista valvotaan säännöllisin auditoinnein.

Asuntopiste

Asuntopiste Juha Salovaara LKV [A]
Itsenäisyydenkatu 25, 33500 Tampere
Puhelin (03) 22 33 901
www.asuntopiste.fi
Y-tunnus 1114677-7

  

Asuntopiste Juha Salovaara LKV [A]
Itsenäisyydenkatu 25, 33500 Tampere
Puhelin (03) 22 33 901
www.asuntopiste.fi
Y-tunnus 1114677-7
facebook


© Asuntopiste Juha Salovaara LKV [A]
Nerio LKV