Laadukasta kiinteistönvälitystä tiimityönä
Asuntopiste Juha Salovaara LKV [A]

Asuntopisteellä on yli 25 vuoden yrityshistoria ja yli 40 vuoden kokemus Pirkanmaan asuntokaupasta: Sinun asuntokauppasi on luottamustehtävä, jonka parhaasta mahdollisesti onnistumisesta vastaamme yhdessä.

Kokemusta ja nykyaikaa

Asuntopiste Juha Salovaara LKV [A] tekee laadusta tinkimätöntä kiinteistönvälitystä Tampereen seudulla ja Pirkanmaalla. Asuntopisteessä työt tehdään tiimityönä, ja kaikki tiimin jäsenet ovat työhönsä sitoutuneita ja tekevät työtään suurella intohimolla. Ja koska työt tehdään tiimissä, ei kesä- eikä talvilomat haittaa asuntosi myyntiä tai ostoa, sillä asiantunteva henkilö on aina asiaa hoitamassa.

Pitkästä historiasta ja kokemuksesta huolimatta on Asuntopiste edelleen uuden digiajan hermolla ja sitä kehittämässä; käytössämme ovat kaikki sähköiset menetelmät ja markkinoitivälineet ja digimarkkinoinnista pisin kokemus alalla.

Olemme käytettävissänne niin uudiskohteiden kuin jo olemassa olevien asuntojen, tonttien ja kesämökkien myynnissä sekä hoidamme menestyksellä myös ostotoimeksiantoja Tampereella, Kangasalla ja muissa lähikunnissa.

Ota alueen osaavin ja aktiivisin tiimi elämäsi tärkeintä kauppaa hoitamaan!

Asuntopiste - Kiinteistönvälittäjä, LKV Juha Salovaara

Juha Salovaara

42 vuotta kiinteistönvälityskokemusta markkinajohtajan, keskisuuren sekä pienen toimiston palveluksessa, sekä 26 vuoden yrittäjäkokemus, monet alan luottamustehtävät ja ansiomerkit kertovat kerätystä tietotaidosta, joka jatkuu kiinnostuksena olla mukana kehittämässä alan uusimpia teknisiä ratkaisuja ja edelleen liputtamassa hyvän henkilökohtaisen asiakaspalvelun puolesta.

Juha Salovaara • laillistettu kiinteistönvälittjä, yrittäjä • Puh. 050 414 0040 • juha.salovaara@asuntopiste.fi

Asuntopiste - Myyntineuvottelija Vesa Salovaara

Vesa Salovaara

Asiantuntemus, luottamus, empatia, luovuus – näiden kulmakivien varaan perustan työni. Alan asiantuntemuksen ja huolellisen työotteen on oltava elämän suurinta kauppaa tehdessä itsestäänselvyys.

Asuntokauppa on aina luottamustehtävä, joka lähtee vilpittömästä halusta auttaa löytämään paras ratkaisu. Tarvitaan myös kykyä kuunnella ja ymmärtää asiakkaiden yksilöllisiä tarpeita ja olosuhteita. Luovuudella löydetään aina tarkoituksenmukainen ratkaisu, jolla yhteiseen tavoitteeseen päästään.

Vesa Salovaara • KM, markkinointipäällikkö • Puh. 050 414 0050 • vesa.salovaara@asuntopiste.fi

Lähetä
yhteydenottopyyntö.

Lähetä viesti helposti tällä lomakkeella.

Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Soita (03) 22 33 901

  Suomen Kiinteistönvälittäjät SKVL ry

  Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto SKVL ry on vuodesta 1946 lähtien toiminut kiinteistönvälitysalan yrittäjien edunvalvonta- ja palvelujärjestönä. SKVL on koko historiansa aikana huolehtinut siitä, että Suomessa olisi kouluttautuneita ja ammattiaan arvostavia kiinteistönvälittäjiä.

  Laaja verkosto mahdollistaa paikallisuuden valtakunnallisesti. SKVL:n verkostoon kuuluu yli 400 paikallista kiinteistönvälitystoimistoa ja 1 200 ammattitaitoista välittäjää ympäri Suomea.

  Asiantuntevuus ja osaaminen on sinun etusi

  SKVL:n jäsenyritysten välittäjät ovat asuntomarkkinoiden erikoisasiantuntijoita. He saavat jatkuvaa koulutusta alan viimeisimmistä suuntauksista ja lainsäädännöstä. Jäsenyritykset tarjoavat asiakkailleen aina ajantasaista, puolueetonta tietoa asuntomarkkinoiden tilanteesta, kehityksestä sekä hinnoittelusta.

  SKVL:n jäsenten toiminta on luotettavaa ja turvallista

  SKVL valvoo jäsenyritystensä toimintaa. Se edellyttää jäsenyrityksiltään välityslainsäädännön ja hyvän välitystavan mukaisia toimintatapoja. Jos jokin asia ei mene odotustesi mukaisesti, voit ilmoittaa siitä Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:hyn. Viestisi käsitellään asianmukaisesti ja saat siihen aina vastauksen.

  Hyvä välitystapa

  Välityslainsäädännössä säädetään, että välitystoiminnassa on noudatettava hyvää välitystapaa. Laissa ei kuitenkaan ole tarkempia määritelmiä, mitä tällä käytännössä tarkoitetaan. Hyvä välitystapa on joustava normi, ja se muotoutuu koko ajan. Siihen vaikuttavat tuomioistuinten päätökset, kuluttajariitalautakunnan (KRIL ent. KVL) suositukset, viranomaisten ohjeet ja alan vakiintunut käytäntö. Hyvään välitystapaan vaikuttavat myös uudet menettelytavat ja arvostukset.SKVL • Hyvä välitystapa