Laadukasta kiinteistönvälitystä tiimityönä
Asuntopiste Juha Salovaara LKV [A]

Asuntopisteellä on 30 vuoden yrityshistoria ja yli 45 vuoden kokemus Pirkanmaan asuntokaupasta: Sinun asuntokauppasi on luottamustehtävä, jonka parhaasta mahdollisesti onnistumisesta vastaamme yhdessä.

Kokemus ja paikallistuntemus.

Asuntopisteellä on 30 vuoden yrityshistoria ja yli 45 vuoden kokemus Pirkanmaan asuntokaupasta. SKVL Jäsentoimistona meillä on lisäksi käytössämme markkinoiden kattavimmat tilastot sekä toteutuneista kaupoista, sekä alueen markkinahinnoista. Tuhansien asuntojen kokemus antaa tarkan alueellisen kokemuksen eri alueista ja osoitteista.

Tehokkain markkinointi.

Käytössämme kaikki niin perinteiset kuin modernit, digitaalisetkin työkalut. Markkinoinnissa meillä on apuna alan parhaat asiantuntijat ja myyntikohteiden kuvauksissa ammattikuvaajat, joilta syntyy niin näyttävät still-kuvat, ilmakuvat, videot kuin 3D-virtuaaliesittelytkin. Markkinoimme kaikissa parhaissa markkinointikanavissa (digi, printti, sosiaalinen media, suoramarkkinointi jne.) varmistaen, että kotisi näkyvyys on taattu, niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin.

Vakioasiakaskunta.

Asuntopisteen pitkä historia, hyvä maine ja vahva osaaminen ovat tuoneet vakioasiakaskunnan: 65 %:lla asuntonsa meille myyntiin jättäneistä on meistä aikaisempaa kokemusta joko ostajana tai myyjänä, ja 30 % tulee meille suositusten perusteella. Uskomme, että ansaitsemme myös Sinun luottamuksesi yhteisellä matkalla kohti uutta Kotia. Palveluitamme ovat käyttäneet ja suosittelevat esim. useat juristit.

Riippumattomuus rahoitusasioissa.

Rahoitusneuvotteluissa Asuntopiste ei ole sitoutunut mihinkään pankkiryhmittymään tai vinkkipalkkiojärjestelyihin, vaan kaikkien pankkien asiakkaat ovat meille yhtä tärkeitä. Ohjaamme asiakkaitamme heille parhaat palvelut ja lainaehdot tarjoaviin rahalaitoksiin. Tarjoamme tietoa rahoituksen lisäksi myös laki- ja verotusasioissa.

Laatuyritys.

SKVL Auktorisoitu Laatuyritys® on laatukoulutettu, ja se on laatinut yrityksen toimintaa ohjaavan, SKVL:n hyväksymän laatukäsikirjan. Tämä takaa, että välittäjänne on ammattitaitoinen ja luotettava, sekä toimii liittonsa ohjeiden, eettisten sääntöjen ja Hyvän Välitystavan mukaisesti. Laatuvälittäjälle tavanomainen ei riitä. Laatuvälittäjä haluaa kehittää itseään, yritystään ja tuloksiaan. Hänelle tärkeitä asioita korkean ammattitaidon lisäksi ovat mm. eettisyys, oikeamielisyys, jatkuva oppiminen ja pyrkimys parempaan.

Lähetä
yhteydenottopyyntö.

Lähetä viesti helposti tällä lomakkeella.

Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Soita (03) 22 33 901

  PALVELUT

  Aivan kuten Sinun kotisi, myös meidän palvelumme on uniikki; vain Sinulle yhdessä suunniteltu.

  Yksilöllisyys ei nosta palvelumme hintaa, vaan tarkoittaa sitä, että suunnittelemme myynnin Sinun toiveittesi mukaisesti.

  Hinnasto

  • Asuntojen myyntipalvelu 1,99 – 3,72 % velattomasta kauppahinnasta + toteutuneet asiakirjakulut (enintään 300 €)
  • Minimipalkkio 3.200 € + toteutuneet asiakirjakulut (enintään 300 €)
  • Kirjalliset arviot: asunto-osake 600 €, omakotikiinteistö/tontti 800 €, kesämökki 1000 € + toteutuneet asiakirjakulut
  • Kaikki hinnat sisältävät alv. 24 %

  Tai sopimuksen mukaan kohteen erityispiirteet huomioiden. Isommat kokonaisuudet neuvottelemme aina erikseen (esim. uudiskohteet tai usean kohteen myynti/vuokraus).

  Valmiit palvelupakettimme tekevät asunnon myynnistä Sinulle helppoa, vaivatonta ja selkeää. Kuitenkin aivan kuten Sinun asuntosi on ainutlaatuinen, myös meidän palvelumme suunnitellaan Sinun toiveittesi ja tarpeittesi mukaisesti.